Ambitiøs kundeservice & logistikmedarbejder

 

 

BARSELSVIKARIAT MED MULIGHED FOR FASTANSÆTTELSE KUNDESERVICE & LOGISTIKMEDARBEJDER

Fabelab søger en dygtig Kundeservice & Logistikmedarbejder, som gerne vil udfordres fagligt og være med til at udvikle en kreativ virksomhed med stor international vækst. Stillingen er et barselsvikariat med tiltrædelse den 1. juli og i 10 måneder med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Fabelab er:

En kreativ designvirksomhed, der laver interiør og legetøjsprodukter til børn. Vores børneunivers inspirerer til fantasi, kreativitet og leg med fokus på bæredygtighed og funktion. Firmaet er grundlagt af arkitekt Michaela Weisskirchner-Barfod, og vi er et ambitiøst og kreativt team på 10 som lægger vægt på et åbent arbejdsmiljø med god sparring på tværs af vores faglige kompetencer. Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads med stor tillid til faglighed samt mulighed for at være med til at Vores kontor ligger centralt placeret i København.

JOBBET som kundeservice& logistikmedarbejder:

Du skal have et særligt fokus på at skabe overblik for vores mange internationale forhandlere, så de får den bedste service og indkøbsoplevelse. Det kræver, at du bevarer overblikket over alle dele af vores værdikæde fra lager til kunden. Desuden er det vigtigt at du har forståelse for koordinering af Key Account forsendelser og data-ark samt logistik koordinering med vores lager partner. Du vil få et stort ansvar, da det er dig, der med stor forretningsforståelse skal sikre, at alle vores systemer som TRAEDE og Shopify er opdateret med de seneste informationer. Du er ansvarlig for back oce af vores egen butik.

Kompetencer og Profil:

Du er proaktiv og kan sikre, at de rigtige indsatser kommer ud over rampen og bliver til virkelighed. Du har en faglig stærk profil, når det kommer til ordrehåndtering og logistik. Du er dedikeret og ambitiøs med erfaring indenfor kundeservice & logistik både B2B og B2C. Du har det bedst med struktur og tydelige systemer. Du behersker dansk og engelsk i både tale og skrift – tysk eller fransk er en fordel. Du har god erfaring med et eller flere af følgende systemer: TRAEDE, Microsoft excel, Google G Suite, Shopify Vi forestiller os, at du har erfaring fra en tilsvarende salgssupport stilling inden for design eller legetøj.

Ansøgningen sendes til: mwb@fabelab.dk

Ansøgningsfrist er den 30. April 2022 og samtaler afholdes i uge 18 og 19.

Tiltrædelse d. 1. Juli, stillingens varighed er i min. 10 måneder med mulighed for forlængelse. Stillingen er fuldtid som barselsvikar med løn efter kvalifikationer

Såfremt du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: Sales Manager Svend Spaabæk på tlf.  51706055. Vi ser frem til at høre fra dig!