OM SPACE - butik, café og værksted

fabelab-butik-space
Fabelab SPACE er vores flagskibsbutik, der kombinerer kreativitet, historiefortælling
og bæredygtighed i en butik med tilhørende café og værksted.
Samme sted finder I vores designafdeling. 
 

BUTIKKEN

Er I på udkig efter en gave til et barn for eksempel i forbindelse med en børnefødselsdag, barsel eller barnedåb, har vi et fint produktudvalg i SPACE. 
Hvis en vare er udsolgt på vores webshop,
kan du være heldig at finde varen i butikken. 
 
abningstid_Fabelab_Space  Fabelab SPACE holder åbent torsdag til fredag kl. 10.00 - 17.30. 
 og lørdag kl. 10.00 - 14.00. 

fabelab_SPACE_Location Store Kongensgade 110, 1264 København K 
(Barnevogne er meget velkomne i gården Store Kongensgade 110A.)

✉  Space@fabelab.dk

 

Space butik fabelab
fabelab butik

 


VÆRKSTEDET

Vores workshops giver nysgerrige og legesyge børn mellem 5-12 år muligheden for at fordybe sig, med venner og familie, i kreative og æstetiske håndværksprojekter. Vores pædagogiske værter vil være behjælpelige med både materialer og vejledning. Alle kan være med uden forudsætninger, så længe man har mod på at være kreativ og prøve noget nyt.

Aktiviteterne udspringer af Fabelabs univers og fortællinger kombineret med årstiden og kulturelle traditioner. Vi anvender brugte overskudsmaterialer til projekterne. Konceptet har en pædagogisk ambition om at styrke empati og opfindsomhed gennem kreative rammer, og vores hensigt er at lære børn om genbrug og bæredygtighed.

Udover workshops arrangerer vi events, foredrag og børnefødselsdage i værkstedet.

Vores Café holder åbent i forbindelse med workshops. Den voksne er meget velkomne til at sidde i caféen og nyde en kop kaffe indtil workshoppen er forbi. Hvis barnet er under 10 år, anbefaler vi at den voksne fordyber sig med barnet i den kreative proces. Oplevelsen er noget helt særligt.   

 

Hvis barnet deltager uden en medfølgende voksen, kræver dette en samtykkeerklæring, som enten sendes pr mail eller udfyldes på dagen.  

Vi annoncerer vores kreative workshops via Billetto, Facebook og Instagram.
Workshop-billetterne koster fra 50 - 250 kr. alt afhængig af indholdet.
 

Ved under 5 tilmeldinger må vi desværre aflyse workshoppen. Skulle dette ske giver vi naturligvis besked 24 timer inden workshoppens start og pengene refunderes.

Læs mere om vores børnefødselsdagskoncept.

Læs mere om vores kreative workshops.

Hvis du skulle have spørgsmål eller idéer til en kreativ workshop, et foredrag eller event, er du velkommen til at kontakte vores SPACE Koordinator. Vi er også interesserede i at høre fra private og virksomheder, med interessante overskudsmaterialer vi kan bruge til vores aktiviteter. 

Space@fabelab.dk

 Vi ses til en hyggelig stund i SPACE.

fabelab cafe, shop og workshop

 

ABOUT FABELAB SPACE

Fabelab SPACE is our new flagship store combining creativity, storytelling and sustainability in a craft space, café and shop. 

Space provides the opportunity for curious and playful children between 5-12 years to come by with their friends or families to immerse themselves in creative and aesthetic craft projects while enjoying organic treats in the café. 

See more on Instagram and Facebook

Contact: Space@fabelab.dk